Radio Tirana Jazz

Duke dëgjuar Radio Tirana Jazz shijon dhe mbetesh pre e saj, sepse Xhaz nuk është vetëm muzikë

Slogan
Duke dëgjuar Radio Tirana Jazz shijon dhe mbetesh pre e saj, sepse Xhaz nuk është vetëm muzikë
Description
Radio Tirana Jazz , prej 12 dhjetor 2019, ofron për radiodëgjuesin shqiptar në Platformën Digjitale Tokësore DVBT2, Platformën Digjitale Satelitore DVBS2 dhe në Aplikacionin RTSH TANI, xhaz, muzikën e preferuar të çdo kohe. Duke dëgjuar Radio Tirana Jazz , shijon dhe mbetesh pre e saj, sepse Xhaz nuk është vetëm muzikë, është udha e jetës, është qenësi, është orientim mendimi, është frymëmarrje, është dimension .
Location
Language
Frequencies
Have more info on this station?
Add info